top of page

MIJN DIENSTEN

Wij zijn een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in metaalbewerking.


Met ons kleine team voeren we heel uiteenlopende opdrachten uit, met het bewerken van metaal als kernactiviteit.


Hierdoor heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt en is communicatie erg direct.


Buiten het vakgebied metaal hebben onze werkzaamheden ook een overlap met mechanica, elektrotechniek en hydrauliek/pneumatiek.

Heeft u een uitdaging? Wij bekijken graag wij voor u kunnen betekenen.

IMG_7094.JPG

METAALBEWERKING

Voor vrijwel alle vormen van metaalbewerking is VMD uw specialist. Wij maken uw metalen delen of constructiewerk volgens tekening. Van een enkel klein onderdeel tot heel project.
Juist ook als u géén tekening heeft, denken wij graag met u mee over het ontwerp zodat het uiteindelijke product ook volledig functioneel en naar wens is. 
Hierbij is ons uitgangspunt alles zo veel mogelijk in eigen beheer uit te voeren. Vanaf het inmeten tot en met de uiteindelijke montage kunt u van onze expertise gebruik maken.

IMG_9153.JPG

STALEN DEUREN

Stalen deuren en kozijnen zijn al vele jaren geleden achterhaald door het gebruik van aluminium en later kunststof. Tenminste als buitenkozijnen.

Op dit moment is het juist de trend om deze industrieel ogende deuren binnenshuis te gebruiken.

Hiermee plaatst u een regelrechte eyecatcher in uw entree, woonkamer of keuken. Wij vervaardigen dit hoogwaardige design helemaal op maat, zoals u voor ogen heeft.


Een stalen deur of raam begint bij ons altijd met overleg. Uw wensen, die worden aangevuld met onze inmiddels opgebouwde expertise.

Hierbij zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot de materialen, oppervlaktebehandelingen maar ook verschillende sloten en draai principes.

IMG_6746.JPG

MONTAGE

Waar we ons graag mee onderscheiden zijn de mogelijkheden die we bieden voor montage en laswerk op locatie. Onze grote kracht hierbij is dat we horizontaal en ook verticaal transport in eigen beheer kunnen uitvoeren. Daardoor zijn we niet afhankelijk en heel flexibel.
Maar ook als u extra mankracht nodig heeft voor reparatie, revisie of montagewerk springen wij graag bij, waarbij wij het vanzelfsprekend vinden om mee te denken over verbeteringen en oplossingen.
Uiteraard beschikken wij over VCA én de juiste materialen en NEN 3140 gekeurde gereedschappen om efficiënt en oplossingsgericht te kunnen werken.

okt 014.jpg

LIFTTECHNIEK

Wij hebben ruime ervaring met het verrichten van werkzaamheden aan personen- en goederenliften. Hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn bij moderniseringen en reparaties aan liftinstallaties. Dit kan zijn met metaalbewerking in de breedste zin van het woord, zoals het leveren van speciaal draai en frees-werk, machineframes, of plaatwerk. Maar juist ook met de montagewerkzaamheden bij de klant.
Deze werkzaamheden kunnen zijn een elektrische modernisering, het aanbrengen van vanginrichtingen of het vervangen van liftmachines en staalkabels, tot en met het inkorten van kooien en plaatsen van nieuwe kooi- en schachtdeuren. Ook bij storingen staan wij voor u klaar, waarbij het doel uiteraard is om de storing snel en vakkundig op te lossen, maar vooral het zodanig aanpassen van de installatie zodat herhaalstoringen kunnen worden voorkomen.

bottom of page